Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan bortdömd och utbytt – saknades när Barçaspelarna firade

Spanien

Zlatan saknades när lagkamraterna firade vinsten efter matchen mot Milan. Var det det sista vi såg av Zlatan Ibrahimovic när han gick av planen i halvtid?

Hela dagen handlade allting inför mötet mellan Barcelona och Milan om hur förhandlingarna mellan de två klubbarna om en flytt för Zlatan Ibrahimovic gick. Därför var det många som höjde på ögonbrynen när Zlatan spelade från start när vänskapsmatchen Trofeo Gamper mot Milan blåstes igång.

Zlatan hade ett par bra målchanser och fick se ett mål efter ett akrobatiskt nummer dömas bort för offside. I halvtid byttes han ut och nu frågar man sig, var det hans avsked i Barcelona?

Barcelona vann matchen efter straffar och spelarna firade på innerplan, men en av lagkamraterna saknades i firandet – Zlatan Ibrahimovic.

ANNONS

Att han var frånvarande tas nu av vissa som intäkt för att en affär mellan Barcelona och Milan ska bli av. Men att döma av Milanbossen Adriano Gallianis uttalanden om en svår affär som kostar mycket pengar är det en bit kvar.

Milan sägs vilja inkludera en utbytesspelare i affären, något som Barcelona inte verkar vara intresserade av.

Publicerad 2010-08-25 kl 22:35
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto