Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatan ger inte upp spel i helgen

Tro inte att skadade Zlatan ser chansen till vila i helgen. Barcelonas supersvensk ger sig inte och hoppas in i det sista på att foten ska hålla för spel.

Zlatan Ibrahimovic släpper inte hoppet om spel i helgens möte med Malaga i La Liga. Den spanska tidningen Sport skriver att Zlatans fotskada läkt bättre än förväntat.

Stukningen mot Santander tidigare i veckan kom så snöpligt. Efter en insats i världsklass i en halvlek så vek sig foten i början av andra. Zlatan fick ge upp.

Det första Zlatan fick höra av läkarna uteslöt spel mot Malaga och även VM-kvalet mot Danmark den 10 oktober kunde vara i fara.
- Vi får se hur lång tid det där tar, men ofta går det rätt snabbt. Vi utgår från att det blir bra, säger landslagsläkaren Anders Valentin till FotbollsExpressen.se.

Men läkningen har i alla fall gått bättre än förväntat. Enligt uppgifter i spanska Sport har läkningen av den stukade foten till och med gått bättre än förväntat.

ch nu spekulerar den spanska tidningen i att Zlatan trots allt spelar Malaga-matchen i helgen.

Ett definitivt besked tas av Zlatan ihop med Barcelonas läkarteam under fredagen. Men till Champions League och Dynamo Kiev på tisdag ska han definitivt vara tillbaka, enligt samma källa. FotbollDirekt.se

Publicerad 2009-09-25 kl 13:32
Annons
Annons
Annons