Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatan i TV4 i höst: ”Ingen diskussion om vilken liga som är hetast nu”

Zlatan Ibrahimovic är klar för Barcelona. Och alla la liga älskare är bara att gratulera. Barcelonas matcher ser du i höst i TV4 Sport.

TV4 Sport har under de senaste åren varit La liga-kanalen nummer ett och det är där du i höst kan se Zlatan Ibrahimovic i Barcelonas tröja.
- Det här är en äkta jackpot. Först Kaka, sedan Cristiano Ronaldo och nu Zlatan Ibrahimovic. Det är bara att gratulera våra tittare, säger Emir Osmanbegovic, fotbollschef hos TV4 Gruppen.

- Spanien är regerande europamästare. Barcelona vann Champions League. Världens fyra-fem absolut bästa spelare finns numera i La liga. Det finns ingen anledning att ens diskutera vilken liga som är hetast och bäst just nu, fortsätter Osmanbegovic.

TV4 Sport kommer varje vecka att visa fem matcher per helg, med ett fåtal undantag, och två av fotbollsårets höjdpunkter kommer att bli El Classico-mötena mellan Real Madrid och Barcelona, två lag sprängfyllda med superstjärnor.
- Jag är väldigt glad över att vi har säkrat rättigheterna för La liga i tre år till och därmed kan visa dessa fantastiska matcher för en bred publik i TV4 Sport, säger Osmanbegovic.

fotbollskanalen.se

Publicerad 2009-07-27 kl 19:06
Annons
Annons
Annons