Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatan och Messi aktuella mot Inter

Skadade superstjärnorna Zlatan Ibrahimovic och Lionel Messi är båda aktuella mot Inter på tisdag, bekräftar Barcelona för fotbollskanalen.se.

Det har talats om att Zlatan Ibrahimovic kan missa el clasico nästa helg, men när fotbollskanalen.se talar med FC Barcelona berättar man att dagens tester gav väldigt positiva resultat.
- Han blir skada läker bra men han är tveksam till spel mot Inter på tisdag, säger den internationella presschefen Chemi Terés.

Intermatchen som tidigare verkade vara omöjlig är nu alltså möjlig, men ännu är det inte säkert att han hinner återhämta sig helt.
- Han är inte utesluten i alla fall och vi får se om han fortsätter förbättra sig under de kommande två dygnen, säger Terés.

- Han testades i dag och man bestämde sig för att inte avfärda hans chanser att bli frisk redan till tisdag.

Samma besked gäller Lionel Messi som skadade sig i går mot Athletic. Men där är diagnosen med osäker eftersom skadan är färskare. Tränaren Pep Guardiola sa igår att det inte såg bra ut, men nu är klubben lugnare.
- Det är svårt att säga om han hinner bli redo till tisdag med tanke på sin muskelskada. Läkarna tror att han skulle kunna spela, men även med honom handlar det om att skadan ska fortsätta läka.

Betyder detta att båda med stor sannolikhet kan spela el clasico nästa söndag?
- Vi tänker inte så. Vår nästa match är på tisdag och vi hoppas att Zlatan Ibrahimovic är redo för spel då. Efter den matchen ska vi börja prata om matchen mot Real Madrid.

El clasico spelas 19.00 nästa söndag och sänds i TV4 Sport

Publicerad 2009-11-22 kl 15:21
Annons
Annons
Annons