Zlatan om den tuffa tiden: "Jobbar man hårt kommer belöningen"

Spanien

Ett skönt, förlösande mål – just som Zlatan Ibrahimovic skulle bytas ut. Efter mötet med Osasuna berättar anfallaren om den senaste tidens turbulens.
- Jobbar man hårt kommer belöningen, säger han.

Efter drygt 70 minuters spel stormade gamle Interpolaren Maxwell fram längs kanten och skickade in bollen i boxen – där Zlatans långa tå fixade 1-0. Efter förra omgångens straffmål var det självklart positivt för svenskens del att få näta i själva spelet.

- Jag är glad över matchen och målet jag gjorde. När man jobbar hårt kommer belöningen till slut. Det har inte var en svår tid men lite jobbig, säger Ibrahimovic till Gol TV, enligt FotbollsExpressen.se.

Han berättar också att han känt pressen och att tillvaron på sistone varit ”tuff”. Frågetecken har väckts kring svenskens form och förmåga att omsätta sina chanser i poäng för Barcelona.

Lagkamraterna sluter dock upp bakom honom och konstaterar att Pep Guardiolas utskällning i halvtid, följd av 1-0-skottet, fick fart på ett tidigare ganska segt hemmalag.

- I den andra halvleken gick vi ut med en annan mentalitet, och det märktes direkt. Efter "Ibras" mål blev det lättare, säger Pedro till FotbollsExpressen.

Publicerad 2010-03-25 kl 14:36

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.