Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatan om den tuffa tiden: "Jobbar man hårt kommer belöningen"

Ett skönt, förlösande mål – just som Zlatan Ibrahimovic skulle bytas ut. Efter mötet med Osasuna berättar anfallaren om den senaste tidens turbulens.
- Jobbar man hårt kommer belöningen, säger han.

Efter drygt 70 minuters spel stormade gamle Interpolaren Maxwell fram längs kanten och skickade in bollen i boxen – där Zlatans långa tå fixade 1-0. Efter förra omgångens straffmål var det självklart positivt för svenskens del att få näta i själva spelet.

- Jag är glad över matchen och målet jag gjorde. När man jobbar hårt kommer belöningen till slut. Det har inte var en svår tid men lite jobbig, säger Ibrahimovic till Gol TV, enligt FotbollsExpressen.se.

Han berättar också att han känt pressen och att tillvaron på sistone varit ”tuff”. Frågetecken har väckts kring svenskens form och förmåga att omsätta sina chanser i poäng för Barcelona.

Lagkamraterna sluter dock upp bakom honom och konstaterar att Pep Guardiolas utskällning i halvtid, följd av 1-0-skottet, fick fart på ett tidigare ganska segt hemmalag.

- I den andra halvleken gick vi ut med en annan mentalitet, och det märktes direkt. Efter "Ibras" mål blev det lättare, säger Pedro till FotbollsExpressen.

Publicerad 2010-03-25 kl 14:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons