Zlatan om Messi och Iniesta: ”De gör det lätt för dig”

Spanien

Zlatan Ibrahimovics sköna start i Barcelona fortsätter. På lördagskvällen gjorde han ett mål och passade fram till ett.

Efter att ha gjort mål i sin ligadebut för Barcelona blev det ytterligare ett mål mot Getafe, 1-0, och därtill låg Zlatan bakom Barclonas 2-0 mål.

Det första målet kom efter att Zlatan fått en tå på Abidals inlägg i kamp med Getafespelarna i straffområdet.

Drygt tio minuter senare tog han ner bollen på bröstet och lyfte bollen med en bredsida till en framrusande Leo Messi som enkelt kunde nicka bollen i mål.
- Jag är väldigt glad över att ha gjort två mål, men det viktigaste är att hitta rytmen. Jag är inte där än men jag närmar mig, sade Zlatan till Sport efter matchen.

Han hyllade sedan sina lagkamrater Leo Messi och Andres Iniesta som byttes in i andra halvlek och fick fart på Barcelona.

- De gör det lätt för sig. De öppnar upp ytor och försvar så försvaren vet inte vem av dem som de ska markera, sade han.
Publicerad 2009-09-13 kl 10:39