Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatan saknade en Messi i Inter

Zlatan Ibrahimovic gjorde inte sin bästa match mot Sjachtar Donetsk, men ändå vann Barcelona. I Inter kanske det hade gått annorlunda då man var mer beroende av svensken.
- När man själv inte är på topp så har man honom bredvid sig, vilket man saknade ibland i Inter, säger han till Expressen.

Supercupfinalen mot Sjachtar Donetsk slutade till sist i Barcelonas favör, men matchen var inget att hurra över – vare sig för laget eller för nye stjärnan Zlatan Ibrahimovic. Men svensken berättar i en intervju med Expressen att han inte är orolig:
- Jag tror inte att vi är på hundra procent än - och ändå vinner vi idag. Tänk bara när vi är på hundra, säger han.

Och trots att planen var i mycket dåligt skick ville han inte skylla på den.
- Den var jävligt dålig. Men en sådan plan kan inte stoppa ett sådant lag.

Zlatan lyckades inte med mycket av det han försökte sig på i matchen och byttes ut efter 80 minuter. Så här bedömer han själv sin instats:
- Jag spelade 80 minuter och sakta men säkert så kommer jag. Jag känner mig inte hundra än, konditionsmässigt och fysiskt, men det är normalt. Jag har bara tränat en vecka och hoppade över försäsongen.

Och när det går trögt kan det vara bra att han en annan storspelare att luta sig mot – som Leo Messi.
- Det är en fantastisk spelare. Han hittar lösningar, och när man själv inte är på topp så har man honom bredvid sig, vilket man saknade ibland i Inter. Man kan vara lugn när man har honom bredvid sig

Publicerad 2009-08-29 kl 12:22
Annons
Annons
Annons