Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatan till Barcelona i början på nästa vecka - kan presenteras på måndag

Trött på alla turer i Zlatan-affären?
I så fall kommer här ett tråkigt besked.
Övergången från Barcelona lär bli officiell först i nästa vecka.
- Ceremonin passar bra på måndag, säger fotbollsreportern Joanjo Pallas på El Mundo Deportivo.

Torsdagens stora nyhet i Zlatan-affären var att Samuel Eto´o nu är helt överens med Inter. Det har både hans agent Josep Maria Mesalles och Inters president Massimo Moratti bekräftat. Nu förväntas kamerunaren åka till Milano för att skriva på ett femårskontrakt på måndag eller tisdag nästa vecka.

På torsdagskvällen reste Zlatan Ibrahimovic från Inters träningsläger i Boston. Destination? Malmö och Sverige. Där hamnar han i ett slags vänteläge och avvaktar att de sista pusselbitarna ska falla på plats.

- Jag tror inte att han kommer till Barcelona i morgon, säger Joanjo Pallas på den spanska tidningen El Mundo Deportivo, till fotbollskanalen.se, vid 23-tiden på torsdagen.

- Det är mer troligt att han kommer hit på söndag kväll för att presenteras vid en ceremoni på måndag. Då kommer laget hem från London så då är alla journalister här också.

Joanjo Pallas tror inte att särskilt mycket kommer att hända i affären under fredagen. Men förhoppningsvis kan Samuel Eto´o och Barcelona lösa uppgörelsen om anfallarens avgångsvederlag. Eto´o kräver 55 miljoner.

- Om de träffas i morgon kommer de att lösa det enkelt, säger Joanjo Pallas.

- Men det beror också på om Eto’o kommer att vilja ha en extra bonus vid sidan av det (avgångsvederlaget) för att lämna Barcelona, men agenten har sagt att de inte kommer att kräva en sån bonus.

Publicerad 2009-07-23 kl 23:19
Annons
Annons
Annons