Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatans agent backar från sågningen: "Menade inte att Guardiola ska sitta på mentalsjukhus"

Mino Raiola antydde att Barcelonas ledning borde tas in på mentalsjukhus om Zlatan bänkas. Nu backar agenten från sitt eget uttalande.
- Jag har väldigt dåligt samvete, säger han.

Det var i samband med värvningen av David Villa som tränaren Pep Guardiola fick en kännbar näsknäpp i medierna. Intervjuad av spansk press sade Mino Raiola att den som bänkar en spelare värvad för 75 miljoner euro kanske skulle må bäst av psykiatrisk vård.

- Då borde du tas in på mentalsjukhus, sade Raiola.

Omedelbart efteråt blev det förstås liv i luckan. På klubbens egen hemsida sågade Barcas vd Joan Oliver agenten, och förklarade att flera inom organisationen – inte minst Guardiola själv – tagit illa vid sig av uttalandena.

- Vi vill inte sälja Ibrahimovic, men om saker och ting blir för komplicerade kan det vara enda lösningen, sade Joan Oliver.

Nu kryper Mino Raiola till korset och tar tillbaka sitt kontroversiella utspel.

- Jag vill be Guardiola och klubben om ursäkt, säger han till katalanska radiokanalen RAC 1.

Raiola förklarar att han aldrig menade att förolämpa någon, och lovar också att ligga lågt med offentliga diskussioner kring Zlatan och dennes framtid. Citaten kring Guardiola och dennes eventuella tvångsinlåsning var dessutom tagen ur sitt sammanhang, hävdar Raiola.

- Jag känner mycket dåligt samvete över vad jag sade. Jag menade aldrig att han borde hamna på mentalsjukhus. Hittills har ju Zlatan dessutom inte blivit såld. Men jag borde nog ha använt ett annat ordval, som att ”det vore konstigt” om de gjorde sig av med honom, säger Raiola till RAC 1.

Publicerad 2010-05-31 kl 21:45
Annons
Annons
Annons