Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatans agent: "Jag har inte pratat med Barcelona än"

Mångmiljonaffären Zlatan Ibrahimovic ser ut att bli klar vilken dag som helst. Enligt uppgifter i spansk press vill Barcelona ha svenskens namnteckning på ett kontrakt tidigt i kommande vecka.

Den spanska sportsajten Sport.es skriver bland annat att Barcelonas tränare Josep Guardiola önskar att svensken kan ansluta till laget i tid till de spanska ligamästarnas träningsturné i USA i början av augusti. Det skulle i så fall innebära att Ibrahimovic, för närvarande i Kalifornien med sitt Inter, gör sin andra Los Angeles-resa på blott två veckor. I så fall gör 27-åringen debut i den blåröda Barcelonatröjan mot LA Galaxy den 1 augusti. Och fyra dagar senare kan han springa på den tidigare landslagskollegan Fredrik Ljungberg i matchen mot Seattle Sounders.

Men även om Inter och Barcelona är överens om detaljerna i övergångarna - att Inter får Samuel Eto'o, Alexander Hleb och drygt 500 miljoner kronor i utbyte mot den svenske landslagsanfallaren - måste Eto'o och Hleb komma överens om detaljerna med den italienska mästarklubben för att Ibrahimovics drömsommar ska bli total.

Att Ibrahimovic själv inte haft något emot en Spanienflytt har inte varit någon hemlighet. Det har skyttekungens Ibrahimovics agent Mino Raiola påtalat flera gånger under våren och sommaren.

På lördagen förnekade emellertid Raiola uppgifter om att Ibrahimovic redan ska ha kommit överens med den spanska mästarklubben och påpekade att det återstår förhandlingar innan papper kan skrivas.

-Jag har inte pratat med Barcelona än, vi har inte förhandlat än. Som Zlatan har sagt, om det finns ett konkret intresse kan vi ordna en övergång.

TT

Publicerad 2009-07-19 kl 11:10
Annons
Annons
Annons