Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Real kan slå nytt spanskt rekord ikväll - mot Sevilla

Statistikbloggen

Börjar kanske bli lite uttjatat detta med långa förlustfria sviter, men ni som följer den här bloggen vet ju att Real Madrid delar rekordet i antal förlustfria matcher i rad (för spanska klubblag) med ärkerivalen Barcelona som noterade 39 stycken säsongen 2015–16. Och där har vi såklart anledningen till att det blir lite extra bevakning kring denna förlustfria svit.

I kväll spelar Real Madrid returmötet borta mot Sevilla i den spanska cupen (CDR, Copa Del Rey). Avsparkstiden är 21:15. Sändande TV-kanal finns att kolla upp på exempelvis sajten tvmatchen.nu.

Real Madrid vann första mötet med 3–0 och får verkligen ses som favorit till att vinna dubbelmötet. Även om laget har råd att förlora med två bollars marginal och ändå gå vidare så ligger den stora spänningen i om “Zidane och hans män” skall ta chansen nu och gå “all in” för att ordna fram sin 40:e raka förlustfria tävlingsmatch vilket gör Real Madrid till ensam rekordhållare.

(När det gäller enbart ligamatcher står Real Madrid på 28 raka utan förlust. Det är tio stycken ifrån spanska rekordet, samt tre stycken ifrån Barcelonas rekord samt egna rekordet.)

Annons

***

Vad tror ni läsare om cupmatchen ikväll?

Publicerad 2017-01-12 14:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto