Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Real Madrid & AS Monaco gjorde sina 100:e ligamål idag

Statistikbloggen

För ett tag sedan rapporterade jag om dels att Barcelona blev blev första klubblag i de stora ligorna att göra 100 seriespelsmål. 

I kväll har även Real Madrid nått den nivån via 4–1-segern hemma mot Sevilla. Marängernas nummer 8 (Toni Kroos) fastställde slutresultatet och med detta var det han som petade in det 100:e målet.

Den troligen blivande franska ligamästaren AS Monaco spelar match just nu hemma mot Lille och i skrivande stund återstår ca 30 minuter, men Monaco leder med 2–0 där 2–0-målet innebär lagets 100:e seriespelsmål för säsongen. Bernardo Silva var det som gjorde det 100:e målet.

***

Nästa klubblag som kan kliva upp på 100 seriespelsmål är Celtic från det skotska ligan. Laget står nu på 99 mål och det återstår 2 ligaomgångar.

Annons

***

Vem hoppas ni ska göra Celtics 100:e ligamål denna säsong? Mikael Lustig? Eller lagets interna skyttekung: engelsmannen (!) Scott Sinclair som svarat för 21 fullträffar. Ett riktigt fynd som Celtic gjort!

…härligt namn: “Scott”. Han lär få leva med “Scott”-statistik 🙂

Publicerad 2017-05-14 22:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto