Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Så tippar Statistikbloggen höstens gruppspel i Champions League

Statistikbloggen

I kväll drar “transportsträckan” för storklubbarna igång. Zlatan möter Basel, eller United möter Basel, menar jag. Men strax innan detta drar igång i kväll är det BP-HIF på Grimsta i Stockholms västra förorter. Den matchen ser man på TV4 Sport ifall man inte har möjligheten att ta sig dit.

Men åter till Champions League!

Tänkte att det kanske kunde vara kul för läsarkretsen att se hur undertecknad på Statistikbloggen tror att det kommer gå i höstens gruppspel. Så här borde det bli, och UEFA-rankingen per klubb för den INGÅENDE rankingen för denna säsong:

20170912-cl-tippning-del1

Näe, läsare, jag tror inte att Chelsea går vidare. Roma snuvar Chelsea på den platsen. Känns inte som att Chelsea grejar toppresultat i både ligan och CL-gruppspelet. Det kommer nog att “Costa” att ha släppt iväg spelaren Costa.

20170912-cl-tippning-del2

Sedan tror jag att Monaco blir nästan som Chelsea med att inte klara av toppresultat i både ligan och CL. Men att Monaco ändå kniper en CL-slutspelsplats.

Annons

***

I slutet av året får vi helt enkelt se hur bra/dåligt tippat detta var.

***

Ni läsare får mer än gärna slänga in era tippningar som kommentarer – antingen för enstaka grupper eller för samtliga grupper.

Publicerad 2017-09-12 16:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto