Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
26v

Officiellt: Örgryte bryter med forward: "Efter noga övervägande"

Foto: Bildbyrån

Örgryte bryter kontraktet med William Atashkadeh, 26.
Det meddelar superettan-klubben på sin hemsida.
- Vill tacka Öis för alla år jag har haft i klubben, säger Atashkadeh.

I slutet av förra säsongen ådrog sig William Atashkadeh en knäskada. I vintras förlängde dock Örgryte kontraktet med forwarden fram till den 30 november, men förhandlade fram en klausul i avtalet som gjorde att de kunde bryta det i förtid.

Nu meddelar superettan-klubben att parterna går skilda vägar den 31 maj.

"Efter noga övervägande gör Öis Fotboll den bedömningen att William inte kommer kunna tillföra det som föreningen förväntar sig utifrån ett sportsligt perspektiv under denna säsong. Beslut har därför tagits att använda den option som fanns att säga upp avtalet per den sista maj senast den 15:e samma månad", skriver Öis på sin hemsida.

I en kommentar säger Örgrytes chefsscout Kent Carlzon:

- Vi har haft ständig kontakt sedan skadan. Jag har följt William under hans rehabtid och beklagar att den tar längre tid än vad vi hade hoppats på. Jag är tacksam över att William förstår vår situation. Att vi med vår ekonomi måste prioritera spelare som är aktuella för spel för oss till sommaren och hösten. Jag och hela Öis Fotboll önskar honom ett jättestort lycka till.

Atashkadeh själv säger:

- Jag vill tacka Öis för alla år jag har haft i klubben. Alla supportrar som har stöttat trots att det har varit mycket upp- och nedgångar, stödet har alltid betytt mycket. Jag vill även tacka Öis för att de fanns där för mig och hjälpte mig med rehaben. Jag önska grabbarna och hela föreningen stort lycka till i framtiden.

Publicerad 2018-05-15 kl 11:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons