POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

”10 miljoner till Bajen är alltid välkommet”

Hammarby har haft det tungt spelmässigt, men även ekonomiskt. Nu skjuter Peab till 10 miljoner kronor som kompensation för försenat arena-bygge.
– Stämmer summan så är det en stor summa som definitivt hjälper Bajen, säger Bajens Fans ordförande Sebastian Kuijpens.

Hammarby har haft det kämpigt i superettan. Men nu kommer enligt uppgifter ett glädjebesked. Klubben ersätts – precis som Djurgården – med 10 miljoner kronor av Peab på grund av förseningarna med den nya Stockholmsarenan.
– Om, jag säger om, det nu är så att den summan stämmer så går det inte att frångå att 10 miljoner in i Bajens klubbkassa alltid är välkommet, det fattar vem som helst, säger Bajen Fans ordförande Sebastian Kuijpens till FotbollDirekt.se.
– Och det är ju då 10 miljoner utöver pengar för säsongskort och biljettförsäljning. Stämmer summan så är det en stor summa som definitivt hjälper Bajen.

Kuijpens menar dock att det, trots ett tillskott i kassan, inte går att komma ifrån att det är negativit att klubben inte får starta nästa säsong på ”nya Söderstadion”, som den benämns av Hammarby-supportrar.
– Vi har förberett oss för att det här skulle vara sista året på gamla Söderstadion och att nästa skulle vara det första på nya Söderstadion. Men många vill ju fortfarande vara kvar på nuvarande stadion så för vissa känns det nog skönt att det blir en del matcher till där.
– Men upplägget i sig ställer inte till några problem för oss i Bajen Fans, däremot blir det förstås extrajobb för Hammarby. Så jag hoppas att de får en skälig ersättning för det, avslutar Kuijpens.

Publicerad 2012-08-26 kl 20:16
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå