Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
9v

12-årige pojken hedras av Falkenberg med tyst minut: "Spelarna kommer att ha sorgband"

Foto: Bildbyrån

Polisen befarar att den kropp som hittats i Ätran är den försvunne Dante, 12.
Falkenbergs FF kommer att hedra pojken under lördagen.
- Spelarna kommer att ha sorgband och vi kommer att hålla en tyst minut innan matchen, säger sportchefen Håkan Nilsson till Sveriges Radio.

Under fredagskvällen meddelade polisen att man hittat en kropp i ån Ätran. En massiv sökinsats har i sedan i tisdags kväll pågått i Falkenberg för att hitta den försvunne Dante, 12. Polisen säger att det "med största sannolikhet" är pojkens kropp man hittat, men inväntar slutgiltig identifiering.

Efter beskedet så väljer Falkenbergs FF att hedra Dante. FFF tar under lördagen emot Gais på hemmaplan.

- Spelarna kommer att ha sorgband och vi kommer att hålla en tyst minut innan matchen, säger sportchefen Håkan Nilsson till Sveriges Radio.

Tidigare har även det tänkta firandet av FFF, som förra helgen blev klart för allsvenskan igen, på söndag ställts in. Man har även haft möten med SvFF, där man kommit fram till att matchen mot Gais ska spelas på utsatt tid.

Hade det varit en vanlig omgång i serien hade vi ställt in. Men nu handlar det om avslutningen och mycket står på spel för Gais. Skjuter vi upp matchen kan det leda till en dominoeffekt som påverkar alla lagen i bottenstriden så det går inte att göra det, säger Håkan Nilsson.

Publicerad 2018-11-09 kl 23:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons