Ackermann vansinnig efter derbyförlusten: "Det är åt helvete, så fucking dåligt"

GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG

Måndagskvällen i Göteborg bjöd på derby i superettan mellan Örgryte och Gais. Och det var de grönsvarta som spräckte nollan efter 15 minuters spel genom Richard Yarsuvat – ett resultat som stod sig halvleken ut.

Andra halvlek? Den var elva minuter gammal när Niclas Andersén utökade Gais ledning till 2-0, ett mål som skulle visa sig bli matchens sista.

2-0 till Gais alltså, i derbyt.

Öis Kevin Ackermann var allt annat än nöjd efter förlusten.

- Det är åt helvete, vi springer inte. Vi gör ingenting, det är så fucking dåligt alltså, säger 19-åringen till Dplay.

- Vi försöker rotera och lägga mig som tia men det går inte, det spelar ingen roll när vi inte springer och kämpar. Då kvittar det.

På frågan vad Ketih (Millen, tränare Öis), sa i halvtid svarar Ackermann:

- Han försökte pusha på och sa att det var för jävla dåligt, vi är tvåa på allting. Det är så jävla dåligt.

Dplay: Mot Brage kan allt bli bättre?
- Ja.

Gais seger gör att de tar sig upp på niondeplats i superettan, laget är nu bara en poäng bakom rivalen Öis som är tabellåtta.

Publicerad 2020-09-28 kl 21:55

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.