Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

”AIK är historia – jag är mer central här”

Två mål på fyra säsonger i AIK - efter två matcher i Assyriska har Admir Catovic redan tangerat den siffran.

 

Admir Catovic bröt med AIK i februari och gjorde snabbt klart med Assyriska i superettan. Serieledning efter två omgångar för Södertäljelaget, och målleverans från Catovic, nu i helgen avgjorde han mot Varberg. Den 24-årige anfallaren ser nytänd ut, och så känner han själv också.

- Jag har en tränare som tror på mig och förstår vart jag vill spela. Jag är mer en spelande forward och vill delta mycket i spelet, i AIK skulle man mer ligga uppe på topp och vänta på bollarna. Det här passar mig bättre, säger Catovic till FotbollDirekt.se.

- Man kände sig inte riktigt lika taggad på slutet i AIK, det blir väl så när man inte har samma roll. Jag känner mig mer central här. Det var nog bra får både mig och AIK att vi bröt. Det känns riktigt bra nu, jag är inte i hundraprocentig form än heller. Sedan är det en liten nivåskillnad mot allsvenskan, det känner man.

Känner du att det skulle vara en liten knäpp på näsan för AIK om du fortsätter så här?

- Absolut inte. Jag har lagt AIK bakom mig, det där är historia. Nu kör jag med Assyriska här fram till sommaren minst, sedan får vi se. Mitt mål är självklart att komma upp på en högre nivå igen men jag trivs bra och kan fortsätta också. Just nu är jag bara inställd på att hjälpa Assyriska att ta sig upp i allsvenskan.

Men samtidigt har Catovic fortfarande stenkoll på sitt gamla lag.
- Ja, det är klart jag följer med där, jag har ju spelat i AIK sedan jag var liten. De har gjort det bra här i inledningen av allsvenskan, de har en del killar som skulle kunna vara intressanta att värva för Assyriska. Men då får de göra det riktigt bra (skratt).

 

Publicerad 2012-04-16 kl 10:06
Annons
Annons
Annons