Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Åkeby stolt över Bajenryktet: "Ett jobb alla i Sverige vill ha"

På måndagen ledde han Sundsvall till seger på Söderstadion.
Snart kan Sören Åkeby själv träna Hammarby.
- Jag är stolt över att nämnas i sammanhanget, säger han till eurosport.se.

Det var minst sagt dämpad stämning efter stockholmarnas 1-3-förlust mot Giffarna på måndagskvällen. Och en som tycktes lida nästan lika mycket som hemmalaget var, paradoxalt nog, gästernas boss Sören ”Snuffe” Åkeby. Trots att han för många är känd som Dif-guldmakare under 2000-talet har tränaren även ett förflutet i Bajen och nu ryktas han vara på väg tillbaka till den krisdrabbade föreningen.

- Jag är ju hammarbyare i grunden och är stolt och glad över att nämnas i det här sammanhanget. Hammarby är en fantastisk klubb och jag tror att alla tränare i Sverige skulle vilja ha det jobbet. Med den här publiken, säger han till eurosport.se.

Hans eget kontrakt går ut efter säsongen och Åkeby tror att en diskussion om att eventuellt förlänga kan ske tidigast i oktober.

Tills vidare råder han Hammarby att ha tålamod med sitt arbetssätt och försöka att starta om rejält nästa säsong. Fast först måste de såklart säkra kontraktet i superettan; för närvarande ligger ju de grönvita på nedre kvalplats i tabellen.

Publicerad 2011-09-13 kl 12:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons