Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Allsvensk nykomling intresserat av superettan-talang

Victor Wernersson har etablerat sig i superettan. Nu följs 20-åringen av Jönköpings Söndra, erfar Fotbollskanalen.
- Jag har hört att klubbar är intresserade, säger Wernersson.

Inför förra säsongen lämnade han Malmö FF för spel i Syrianska FC. Under debutsäsongen tog Victor Wernersson en ordinarie plats och gjorde 25 framträdanden i superettan. Den här säsongen har vänsterbacken, som också kan spela högerback, fortsatt att vara given i Syrianska.

Nu drar 20-åringen till sig ögon från andra klubbar, högre upp i seriesystemet. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen följer bland annat den allsvenska nykomlingen Jönköpings Södra försvararen.

- Jag har hört från min agent att det finns klubbar som är intresserade, men inget specifikt sådär. Det är väl kul om de är intresserade, men jag kör på som vanligt med Syrianska och låter min agent sköta resten, säger Wernersson.

Hur ser du på J-Södra som klubb?
- Det verkar vara en bra klubb. De spelar bra fotboll och har bra spelare. Men jag vet inte särskilt mycket om klubben.

Hur är det att klubbar kollar in dig?
- Det är klart att det alltid är smickrande, men det är ju inget jag tänker på när jag spelar direkt. Jag kämpar för att vinna matchen och tänker inte på vem som kollar. Jag har kontrakt över nästa år också och jag kör på här. Jag kämpar hårt och ger järnet.

Hur har tiden varit för dig sedan du kom till Syrianska?
- Det har känts jättebra. Jag har utvecklats jättemycket och fått chansen att spela. Det har varit ett bra steg för mig. Jag har blivit bättre på i stort sett det mesta. Det har varit hur bra som helst.

Senast mot Ljungskile bjöd Wernersson på en assist i viktiga segern, och han känner att han har etablerat sig på superettan-nivå.

- Första säsongen var man väl kanske lite mer nervös inför matcher, men nu vet vad jag kan på den här nivån. Det är bara att gå in och köra på.

Publicerad 2016-05-11 kl 08:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons