Assyriska och Jönköping tog tredje raka

Tredje raka segern för Assyriska och Jönköpings Södra. Tredje raka förlusten för Värnamo och Degerfors. Det är redan skilda världar i superettan.

Assyriska tog sin tredje raka trepoängare över nollpoängaren Värnamo. Det blev klara 3-0 - men det var faktiskt smickrande siffror för Södertäljelaget. Värnamo hade flera ramträffar i första halvlek och kunde mycket väl ha tagit ledningen. Fuad Hyseni hittade dock rätt två gånger för Assyriska och anfallskollegan Admir Catovic lobbade in 2-0.

Degerfors hamnade i tvåmålsunderläge efter Umeåanfallaren Simon Mårtenssons mål i 51:a minuten. Niklas Klingberg reducerade, men 1-2 innebar att Degerfors ännu är utan poäng och parkerar sist i tabellen.

Jönköping höll segerraden intakt genom att bortabesegra seriefavoriten Trelleborg. Jönköpingsanfallaren Branimir Hrgota gjorde matchens enda mål i mitten av första halvlek.

Brage bortavann också, mot Falkenberg med 2-1, trots tidig Falkenbergsledning redan i fjärde minuten genom Anton Lans.

Publicerad 2012-04-22 kl 20:19