Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Assyriska ska presentera nästa nyförvärv: "Har spelat i Champions League"

Assyriska fortsätter att förstärka - på lördagen ska klubben presentera sitt nästa nyförvärv, och enligt klubben är han meriterad.

Assyriska satsar vidare. Sedan tidigare har man presenterat Rikard Norling som ny tränare och bland nyförvärven märks Magnus Bahne, Haris Laitinen, Mikael Eklund och Mikael Thorstensson.

I morgon presenteras klubbens nästa nyförvärv, men man är förtegna från klubbhåll och vill inte avslöja något om vem spelaren är, eller från vilket land han kommer från. Spelaren är enligt klubben landslagsmeriterad, och har spelat i Champions League.
- Det stämmer, men jag vill inte säga mer än så - han presenteras imorgon och innan dess kommer vi inte avslöja något, säger Assyriskas klubbchef Aydin Aho till fotbollskanalen.se.
- Det är ingen spelare vi jagat utan det var ett tillfälle som dök upp och vi har arbetat med de de senaste tio dagarna. När vi fick en chans till en sådan här klassspelare så ville vi inte missa det.

Bland Assyriskas supportrar cirkulerar namnet Ceyhun Eris som spelaren som Assyriska ska presentera - och att döma av den maskerade bild som klubben på fredagskvällen lade upp på sin hemsida skulle det kunna stämma, men Aho vill alltåså inte säga något om vem spelaren är, eller vilket land han kommer från.

En snabb bildsökning gjorde att man ganska snabbt hittade en bild som påminnde väldigt mycket om den, bristfälligt, maskerade bild som Assyriska lagt upp på den egna hemsidan. Senare under kvällen plockades dock bilden bort från Assyriskas hemsida.

Om det är Ceyhun Eris som är den nya värvningen så har han gjort en landskamp för Turkiet (VM-kval match mot Beligen i oktober) och har bland annat representerat Galatasaray och Fenerbahce. För närvarande, åtminstone till imorgon, representerar han Denizilspor.

Publicerad 2010-03-26 kl 21:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons