Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Assyriskas helomvändning - Besara helt klar för Hammarby

Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

Nahir Besara

Nahir Besaras övergång till Hammarby såg ut att spricka.

Då gör Assyriska en helomvändning.

Fotbollskanalen.se kan avslöja att mittfältaren är helt klar för Bajen.

- Jag är väldigt glad, säger Nahir Besara.

Nahir Besara, 21, har stått högst upp på Hammarbys önskelista. För en vecka sedan trodde mittfältaren att övergången var klar och i tisdags genomförde han en lyckad läkarundersökning. Sedan hände något. Assyriska ville att Sebastian Castro-Tello skulle ingå i en bytesaffär, men han ville inte byta lag.

Då såg Besaras övergång ut att spricka. Men enligt uppgift till fotbollskanalen.se kallade superettanklubben på söndagen till styrelsemöte där man röstade huruvida man skulle ställa sig till Bajens sista bud. Efter några timmar ringde klubben till Hamamrbys sportchef Gustaf grauers och bad honom komma till Södertälje. Efter alla turer - nu kan fotbollskanalen.se avslöja att Nahir Besara är helt klar för Hammarby.

- Jag är väldigt glad. Det känns bra. Hammarby har ett spännande projekt och man satsar på att gå upp i allsvenskan, sa mittfältaren för en vecka sedan.

 - Hammarby är en stor klubb med fantastiska fans. Det var en helt sjuk stämning när vi spelade mot dem förra säsongen. Tränaren (Gregg Berhalter) är bra och vi har haft positiva snack.

Hur vill han använda dig?

- Så som jag har spelat i Assyriska. Jag är en central mittfältare som tycker om att fördela bollar till mina lagkamrater.

En spelmotor?

- Så kanske man kan säga.

Publicerad 2013-01-27 kl 19:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons