Assyriskas vann utan sitt matchställ - stod för en galen vändning

Assyriska glömde matchstället och tvingades att spela i Landskronas bortatröjor. Laget vann ändå med 3-2 efter en galen vändning.

Landskrona fick en drömstart och tog ledningen efter bara två minuter. Bradley Ralani klippte till utanför straffområdet. 1-0.

I slutet på den första halvleken stod Landskrona målvakt Mirza Selimovic för matchens tavla när han släppte in Chhades enkla skott.

Landskrona kom dock tillbaka. Efter 56 minuter gav Fredrik Svanbäck ledningen till Landskrona igen.

Men Assyriska visade moral när de vände på resultatet inom loppet av fem minuter. Först drog Besara in ett långskott som styrdes i mål via en försvarare. Och sedan var det Konwea som gav laget ledningen.

Assyriska åkte till Skåne utan matchställ. Därför måste laget låna Landskronas bortaställ.