POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN
10å

Åtvid kan säkra allsvensk plats

Åtvidaberg är nära en allsvensk plats. I dag möter man Vasalund borta i Superettan och en seger garanterar spel i allsvenskan nästa år. Sex bussar med supportrar följer med laget till Solna.

Sundsvall och Assyriska har fyra poäng upp till ”Åtvid” vilket gör att en seger mot Vasalund ger avancemang. Om konkurrenterna tappar poäng räcker en pinne för östgötarna. Sundsvall möter Ljungskile hemma medan Assyriska gästas av Landskrona.

- Det är bara fokus på att vinna matchen, vad som händer sedan får komma då, säger tränaren Daniel Wiklund till Svenska Fans.

Enligt tränaren har man höga förväntningar, främst från sig själva.

- Det känns skönt att de krav vi har, har vi ställt på oss själva. Det är inte så många andra som har de höga kraven som vi själva har, fortsätter vår tränare.

På plats får man stöd av sex supporterbussar.

- Det är helt fantastiskt med så mycket folk och jag tror helt klart att det kan fälla avgörandet, säger Daniel Wiklund

Truppen, en ska bort: Henrik Gustavsson, Bill Halvorsen, Johan Niklasson, Erik Moberg, Jesper Arvidsson, Alberis da Silva, Daniel Hallingström, Anton Tinnerholm, Haris Radetinac, Bruno Marinho, Pontus Karlsson, Kristian Bergström, Christoffer Karlsson, Dejan Doslic, Emil Herge, Viktor Prodell, Oscar Möller.

TV4 Plus 15:00 Vasalund - Åtvidaberg

Publicerad 2009-10-18 kl 12:03
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå