Åtvidaberg nära allsvenskan - Giffarna slogs tillbaka

Superettans toppmöte på Norrporten arena slutade med bortaseger. Hemmalaget Sundsvall hade chans att ta klivet upp på rätt sida av strecket - men Åtvidaberg ville annat.

Kanske främst anfallaren Pontus Karlsson. Först gjorde han 1-0 i den sjunde minuten. Sundsvalls Jonas Wallerstedt kvitterade men Karlsson ville som sagt annat. I den 73:e minuten avgjorde han mötet i Sundsvall med sitt 2-1-mål.

Bottenlaget Vasalund fortsätter att gå tungt. Borta mot Ängelholm åkte de på sin 14:e förlust säsongen, 0-1. Jonas Nilsson gjorde matchens enda mål med fem minuter kvar av den första halvleken.

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.