Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Avslöjar: Wålemark ersätter Thelin i J-Södra

Foto: Bildbyrån.

Jimmy Thelin meddelade under onsdagen att han lämnar Jönköpings Södra.
Vem som ersätter tränaren? Jörgen Wålemark, erfar Fotbollskanalen.
- Vi har utlyst en presskonferens till i morgon klockan 10, säger ordföranden Mats Tidstrand till Fotbollskanalen.

Under onsdagen höll Jönköpings Södra ett medlemsmöte där huvudtränaren Jimmy Thelin bekräftade att han lämnar klubben. Vilken klubb han ska ta över istället ville han inte berätta, men Borås Tidning uppgav i dagarna att Thelin flyttar till Elfsborg.

Enligt uppgifter till Fotbollskanalen är det Jörgen Wålemark som kommer att ta över Jönköping, som åkte ur allsvenskan i år och spelar i superettan nästa säsong. Wålemark kommer närmast från superettan-laget Varbergs Bois, som han lämnade efter den gångna säsongen.

J-Södras ordförande Mats Tidstrand bekräftar att Thelins ersättare redan är klar. Han vill dock inte kommentera om det blir Jörgen Wålemark som tar över rodret.

- Nej, jag har ingen kommentar till det. Vi har, som du säger, utlyst en presskonferens till i morgon klockan 10 där vi kommer informera om vår nya tränare. Innan dess har jag inga kommentarer, säger han till Fotbollskanalen.

Jörgen Wålemark som namn, är det någon som varit med i processen?
- Vi har jobbat brett och haft många namn på listan. Sedan, efterhand som en sådan process blivit mer skarp, så har den mer och mer smalnat av. Mitt enda svar är att vi naturligtvis har många namn på listan i utgångsläget.

Wålemark tog över Varberg inför säsongen 2014 och ledde klubben till två femteplatser, en åttondeplats och en elfteplats. Han har tidigare spelat för klubbar som Elfsborg, Lilleström och Ljungskile. Tidigare i vinter kopplades han ihop med just Elfsborg.

Publicerad 2017-11-30 kl 08:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons