Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Bajen Fans största supporterklubben någonsin

Sämsta säsongen på över 60 år för Hammarby.
Då är fansen fler än någonsin.

Hammarby har precis lagt sin sämsta säsong på över 60 år till handlingarna – och efter att precis ha undvikit kval till division 1 gäller det nu för klubbens nytillträdde tränare Gregg Berhalter att få stopp på Hammarbys kana neråt i tabellerna.

Men om det gåt dåligt på planen så har det gått desto bättre vid sidan om den. Samtidigt som Hammarby gått kräftgång rent sportsligt så har supporterföreningen Bajen Fans fortsatt att växa.

Bajen Fans har nu 6268 medlemmar, något som innebär att man passerar MFF Supports rekordnotering på 5900 betalande medlemmar – och man är därmed den största supporterföreningen någonsin i Sverige.
- Jag tror att vi bajare av tradition är lite mer vana vid att sluta oss samman i motgång än många andra klubbars fans. Dessutom är det många som aktivt arbetar hårt med att stärka supporterleden inför den stundande flytten till Nya Söderstadion nästa år, då vi kommer ha en mer än dubbelt så stor arena att fylla, säger Gustav Gelin, vice ordförande Bajen Fans till fotbollskanalen.se.

Hammarbys damer trillade i höstas ur allsvenskan så även där var det ett mörkt år för Hammarby.

Publicerad 2012-01-01 kl 22:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons