Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Bajenbacken om flytten: "Finns intresse i Norge och Danmark"

Trotjänaren Christian Traoré lämnar Hammarby och kan hamna i Norge.
- Jag har lite på gång, säger han till fotbollskanalen.se.

Den danske backen skulle egentligen ha skrivit på för Hönefoss redan i somras. Men då sprack förhandlingarna mellan klubbarna och Traoré avslutade säsongen på Söderstadion. Nu meddelar de grönvita att hans kontrakt inte förlängs – orsaken är det bistra finansiella läget.

- Vi har pratat lite och de vill gärna skriva ett nytt avtal med mig. Men ekonomin skulle ju inte bli densamma som nu. Jag har ett allsvenskt kontrakt och klubben ekonomi är inte den bästa för tillfället. Därför har vi kommit överens om att jag ska se vad det finns för andra möjligheter, säger Traoré.

Hur ser framtidsplanerna ut?
- Jag har inte pratat med någon klubb i Sverige. Det har varit lag från Danmark och Norge och några andra ställen i Europa. Mest i Norge som det ser ut nu.
- Hönefoss spelar playoff och om de håller sig kvar skulle det kanske kunna vara ett alternativ, men det finns även andra öppningar. Jag har lite på gång men ingenting som är konkret eller klart.’

Hur känner du för andra klubbar i Sverige, du som spelat för Hammarby i många år?
- Man är ju hammarbyare, men det är ju svårt att säga nej till ett helt land. Men som sagt: i dagsläget har jag inte pratat med något svenskt lag.

Utöver Christian Traoré står det klart att även Filip Bergman och Fredrik Söderström lämnar Hammarby.

Publicerad 2010-11-16 kl 17:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons