POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Bekräftat: Östersund värvar från Ljungskile

Foto: Scanpix

Östersunds FK har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Den allsvenska nykomlingen har gjort klart med Ken Sema från Ljungskile.
- Det har löst mig från kontaktet, säger han till Östersundsposten. 

Fotbollskanalens tidigare avslöjande kring Ken Semas övergång till Östersund blev idag bekräftat då mittfältaren var med och tränade med laget.

De har löst mig från kontraktet, det stämmer bra. Det blev klart för en vecka sedan ungefär. Jag hade några andra klubbar som alternativ, men det kändes bäst att vara här, säger Sema till Östersunds-Posten. 

Ken Sema har stått för en stark säsong i Ljungskile där mittfältaren bland annat gjort fyra mål. Nu har 22-åringen skrivit på ett avtal som sträcker sig över tre år. 

Jag har inte funderat så mycket alls. När jag hörde att de ville ha mig var det inget snack. De spelar en fin fotboll och jag tror att det kommer vara bra för mig. Jag tror att jag kommer att utvecklas många steg, säger han till tidningen.

Enligt källor till Fotbollskanalen med insyn i Ljungskile har den förre tränaren Tor-Arne Fredheim avtal så att han får procent på försäljningar av vissa spelare - däribland Ken Sema. Något som Fredheim kan straffas för.

- Det kan vara ett brott mot tredjepartsförbudet, berättade juristen Anders Hübinette till Fotbollskanalen.

Publicerad 2016-01-05 kl 14:00
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå