POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1

Besökte ÖFK - nu är tidigare MFF-talangen klar för Gefle

Foto: Bildbyrån

Den tidigare MFF-talangen Deniz Hümmet var högaktuell för Östersund.
Nu är 20-åringen klar för Gefle.
- Jag vill utvecklas varje dag och varje träning och jag ser fram emot att göra det i Gävle, säger Hümmet till klubbens hemsida.

Svenskfödde Deniz Hümmet, som valt U-landslagsspel för Turkiet, fostrades i Malmö FF och kom upp i klubbens A-lag 2014. I januari 2015 lämnade anfallaren dock för franska Troyes. I januari i år bröt Hümmet sitt kontrakt med klubben efter en tid med knapert med speltid.

I slutet av februari besökte 20-åringen Östersund, och det var aktuellt med ett avtal.

- Vi är ganska beslutsamma. Det kan gå väldigt fort. Stämmer allt så fattar vi beslut direkt, sa ÖFK-ordföranden Daniel Kindberg då.

Men det blev inget med Östersund. Istället är Hümmet nu klar för Gefle IF i superettan. 20-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt.

- Deniz är en välväxt forward och en bra avslutare. Han passar bra in tillsammans med de forwards vi redan har, säger Gefle-tränaren Thomas Andersson till klubbens hemsida.

Anfallaren provtränade med Gefle för några veckor sedan och ansluter nu till truppen inom några dagar.

- Jag fick intrycket av en väldigt proffsig miljö och man tog hand om mig mycket bra. Det är klart att jag vill upp i Allsvenskan men vi måste ta en match i taget och vara ödmjuka. Jag vill utvecklas varje dag och varje träning och jag ser fram emot att göra det i Gävle, säger Hümmet.

Publicerad 2017-03-07 kl 08:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå