POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Blomqvist närmar sig Indonesien - ligan kan få officiell status

Jesper Blomqvist närmar sig Indonesien. Den förre världsstjärnan håller tummarna för att ligan går mot officiell status i dagarna.
- Då undanröjs ett hinder, säger han till fotbollskanalen.se.

Som tidigare rapporterat har den förre Manchester United-spelaren besökt Indonesien där han träffat representanter för en utbrytarserie som hoppas godkännas av landets fotbollförbund och FIFA.

- Det är ett seriöst gäng som har gett ett gott intryck. Deras projekt låter spännande och vi håller kontakten, säger Blomqvist.

Enligt vad fotbollskanalen.se erfar har indikationer kommit som tyder på att den nya ligan sanktioneras – vilket skulle underlätta för en flytt. Men Jesper Blomqvist själv tonar ned uppgifterna.

- Det är inget nytt under solen. Det ska fortfarande gå igenom en byråkratisk process, röstas hit och dit. Ligan är ju nystartad och håller på att bli officiell, säger han.

Hur ser processen ut just nu?
- De ska hålla ett större möte nu i slutet av april, det kanske är det ni hört om? Där ska de fatta en del beslut som jag förstår det. Om jag visste mer skulle jag berätta, det är inga hemligheter.

Och efter mötet blir det ”grönt ljus” för en övergång?
- Nja, men ett hinder längs vägen undanröjs väl åtminstone. De hyser förhoppningar om det där nere, säger Blomqvist.

Mittfältaren har representerat en rad klubbar under sin långa karriär, och var senast - under 2010 - spelande tränare för Hammarby.

Publicerad 2011-04-27 kl 10:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå