Brommapojkarna vände och vann - fortsatt tungt för Jönköpings Södra

Jönköpings Södra föll mot Brommapojkarna och åkte på fjärde förlusten på fem matcher.
Trots 1-0-ledning tappade smålänningarna till 2-1-förlust.

Superettan-nykomlingen Brommapojkarna tog under lördagen emot Jönköpings Södra på Grimsta IP.

Hemmalaget kom med en seger, ett kryss och två förluster i bagaget medan J-Södra hade en seger och tre förluster - men gästerma skulle inleda bäst på Grimsta.

Efter 35 minuter nådde Youssouf Assogba högst i BP:s straffområde och nickade in 1-0 till gästerna på hörna.

Det stod sig till det var drygt 15 minuter kvar att spela. Från samma hörnflagga hittade Samuel Leach Holm fram till Nikola Vasic, som även han nådde högst i straffområdet och nickade in 1-1-målet.

Med sju minuter kvar att spela skulle BP sedan avgöra. Dida Rashidi slog en fin passning mot bortre stolpen som Oscar Pettersson dök upp på och dundrade in 2-1 via ribban. Vilket även blev slutresultatet.

Det går därmed fortsatt tungt för J-Södra som nu har fyra förluster och en seger på fem matcher - och ligger således på trettondeplats. BP, i sin tur, placerar sig på sjundeplats.