Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Bröndby jagar Hammarbys målvakt: "Det har jag också hört"

Bröndby bevakar Hammarbys målvakt Johannes Hopf, enligt danska uppgifter.
- Det har jag också hört, säger agenten Halldor Birgir Bertghorsson till fotbollskanalen.se.

Efter den tunga säsongen har Stockholmslaget börjat agera på transfermarknaden. Fotbollskanalen kunde i ett tidigt skede berätta att mellan tio och 14 spelare väntas lämna klubben, medan en handfull ska värvas inför nästa säsong. Två är klara i form av Daniel Theorin och Christophe Lallet.

En av de spelare som Hammarby vill behålla är Johannes Hopf. Trots ett tungt år för laget hör keepern till de spelare som kommer undan med ett godkänt betyg, och man vill ha kvar i truppen.

Men utöver Celtic som tidigare förekommit i medierapporteringen, ska nu även Bröndby vara på jakt efter Hopf. Danska bold.dk erfar att Köpenhamnsklubben bevakat honom på plats på Söderstadion och nu vill gå vidare med ett bud. Danskarna hoppas komma relativt billigt undan med tanke på att Hammarby har en ansträngd ekonomi.

- Det är något vi har fått höra från olika håll, men det finns ingenting bekräftat officiellt. En hel del lag följer honom, men mer än så är det inte för närvarande, säger agenten Halldor Birgir Bergthorsson till fotbollskanalen.se.

Vill Hopf stanna i Hammarby eller flytta vidare?
- Ingenting är bestämt på den punkten ännu, utan vi tittar förutsättningslöst på varje situation när den väl uppstår. Det går inte att säga mer än så när det inte finns något konkret att ta ställning till.

Fotbollskanalen.se har sökt Hopf för en kommentar.

Publicerad 2011-11-09 kl 18:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons