Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SUPERETTAN
47v

Bröndby och Östersund intresserade av formstark Ljungskileanfallare

Foto: SCANPIX

Admir Bajrovic är en av de formstarkaste spelarna i hela superettan. Nu har intresset kommit från både allsvenskan och danska superligan.

I dagsläget finns det åtminstone tre klubbar som har intresse för Admir Bajrovic, 21 år och anfallare i Ljungskile SK. De tre klubbarna är Bröndby IF, Lyngby BK, och Östersunds FK.

Den klubben som har kommit längst med sitt intresse är Bröndby IF, som har kontaktat Ljungskile SK om Bajrovic. Bajrovic provspelade också med Östersunds FK i somras och de har haft kvar intresset sedan dess.

Bajrovic var två och ett halvt år i holländska NEC Nijmegen, men kom tillbaka till Sverige förra året. Under sitt första ett och ett halvt år fick Bajrovic inte kontinuerligt med speltid i LSK, men under de fyra senaste matcherna har han gjort fyra mål och två assist.

Just statistiken ska ha imponerat på klubbarna, som en av de poängstarkaste i Superettan per spelad minut. Östersunds FK är en av de i Sverige som jobbar mest med statistik kring spelare. Det är även något som Bröndby har stort intresse för när de scoutar spelare, och de värvade också Gustaf Nilsson från Falkenbergs FF i år.

Bajrovics kontrakt med Ljungskile SK sträcker sig över nästa säsong och klubben ligger på negativ kvalplats i Superettan. Ljungskile-tränaren Zoran Lukic skriver på sms att han inte vet något om Bröndbys kontakt.

Publicerad 2016-10-22 kl 20:05
SUPERETTAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER