Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Claesson med i U21 - då flyttas Värnamo-Hammarby

Victor Claesson är uttagen i U21-landslaget. Då flyttas ödesmatchen i superettan mellan Värnamo och Hammarby.
- Det är helt klart att det blir så, säger Värnamos tränare Tony Johansson till fotbollskanalen.se.

Den 9 oktober skulle Värnamo ha spelat mot Hammarby. En match där båda lagen krigar för att hänga kvar i superettan. Men nu flyttar förbundet matchen. Anledningen är att småläningarna släpper iväg tre spelare på landslagsuppdrag. För första gången har Gheorghe Andronic blivit uttagen i Moldaviens landslag. Dessutom ska Victor Claesson spela med U21-landslaget och Dzenis Kozica är iväg med P93-landslaget.

- Med hundra procents säkerhet kommer inte matchen mellan Värnamo och Hammarby att spelas den 9 oktober, utan det kommer att bli en flytt. Vi kan ju inte släppa iväg tre av våra mest tongivande spelare när så mycket står på spel, säger Värnamos tränare Tony Johansson till fotbollskanalen.se.

- Matchen kommer att spelas efter den 14 oktober. Vi har börjat att titta på lite olika datum. Vi ska komma överens med Hammarby om ett speldatum.

Så du vet inte alls när matchen ska spelas?
- U21 spelar sin sista match 10:e. Gheorghe spelar den 11:e eftersom det är a-landslaget. Så det kommer att bli efter där någon gång, men då ska man också ha i åtanke att TV4 har gått in och flyttat matchen mot Ängelholm, så den ligger den 14:e. Så det kommer att bli efter där.

Publicerad 2011-09-27 kl 17:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons