POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Dahlberg tvingas till ny operation i knät: "Får betala priset"

Foto: Bildbyrån

Helsingborgs anfallare Mikael Dahlbergs knäproblem fortsätter.
Nu tvingas 32-åringen till en ny operation.
- Jag spelade kvalmatcherna och kände att jag hade svårt att springa överhuvudtaget. Så det kvalet var skit på många sätt, säger Dahlberg till HD.

I somras opererades Mikael Dahlberg för problem i sitt högra knä. Men skadeproblemen slutade inte där. Nu tvingas anfallaren till en ny operation, som ska göras på onsdag.

- Man går in i knäet för att titta och göra en helhetsbedömning. De tar bort brosk som kan ligga i vägen, säger Dahlberg till HD.

Dahlbergs knä svällde upp efter operationen i somras. Under hösten gjorde 32-åringen i princip inga träningar utan spelade bara matcher. Problemen följde med ända in till kvalmatcherna mot Halmstad.

- De sa att jag egentligen inte skulle spela, men samtidigt så skulle det inte påverka negativt under säsongen. Jag spelade kvalmatcherna och kände att jag hade svårt att springa överhuvudtaget. Så det kvalet var skit på många sätt, säger Dahlberg.

- Man kan alltid vara efterklok. Men det var mycket med hösten som inte blev bra, det var ett jäkla skit på många sätt. Nu får man betala priset. Läkare och tränare var införstådda med vad jag kunde göra. Man bedömde att jag kunde spela om jag kunde hantera smärtan och det gjorde jag så gott det gick.

Publicerad 2017-03-10 kl 16:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå