Debutantens tabbe sänkte Akropolis - fortsatt utan seger

Definitionen av en tuff debut som 18-årig?
Målvaktstabbe efter två minuter och tre förlorade poäng?
Det var det som hände Sebastian Selin i Akropolis.

Inför matchen mot Värnamo stod Akropolis utan seger efter sex spelade matcher, men det skulle inte bli någon bruten svit under måndagen.

För Värnamo skulle få en drömstart efter en rejäl målvaktstabbe från Akropolis-målvakten Sebastian Selin, 18 år, i hans debut. Selin skulle ta ned en långboll, men fick bollen på foten i samma ögonblick som han ramlade bakåt och bollen studsade upp perfekt för Edvin Becirovic som kunde nicka in 1-0.

Just målskytten Becirovic skulle sedan hamna i händelsernas centrum efter 14 minuter när han visades ut. Värnamo-spelaren fick ett direkt rött kort. Den första halvleken bjöd inte fler mål och slutade således 1-0.

Några mål bjöd inte heller den andra halvleken på och matchen slutade 1-0 till Värnamo. Förlusten betyder att Akropolis fortsatt är utan seger efter sju omgångar.