POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN
1v

Degerfors kan tvingas flytta match - igen

Foto: Bildbyrån.

Degerfors tvingades flytta sin hemmapremiär till Behrn Arena i Örebro.
Enligt uppgifter till Karlskoga Tidning kan nu även klubben behöva tänka om i nästa hemmamatch.

Gräset på Stora Valla höll inte måttet när Degerfors i sin hemmapremiär ställdes mot Jönköpings Södra. Matchen fick förläggas till Behrn Arena i Örebro.

- Med enkla ord så har planen inte börjat växa och det finns ingen tillväxt i rotsystemet så att det innebär att om man skulle spela match på lördag, efter de förutsättningar som finns idag så äventyrar man resten av vårsäsongen, sa SvFF:s gräsinspektör Stefan Cårebo i en kommentar på Degerfors hemsida.

Nu är även helgens hemmamatch mot Örgryte i fara, rapporterar Karlskoga Tidning. Enligt källor till tidningen har planen återigen blivit underkänd, även om planen blivit bättre. Inget officiellt beslut är kommunicerat efter att gräsinspektör Stefan Cårebo granskat skicket på mattan under onsdagen. Vidare skriver tidningen att det kan bli kostsamt för föreningen att flytta matchen.

- Ser vi till båda de här matcherna förlorar klubben en halv miljon kronor. Minst. Det kan handla om ytterligare ett par hundra tusen, säger en källa till Karlskoga Tidning.

Publicerad 2019-04-17 kl 16:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå