Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Dulee inte förstealternativet - Bajenstjärnan var prio ett

I går gjordes silly seasons mest uppmärksammade affär så här långt - Dulee Johnson till Brage - men i dag står det klart att att han inte var förstaalternativet.
- Det stämmer men han kunde inte ta ett beslut så snabbt som Brage ville. Han behövde betänketid, hävdar Dahls agent Per Jonsson.

Hammarby skickade efter årets misslyckande i väg flera spelare. Bland namnen som offrades fanns lagkapten Andreas Dahl som nu går klubblös men han har varit uppmärksammad av bland annat Brage.

Borlängeklubben uppges ha bjudit en lön av hög allsvensk klass, enligt vad FotbollDirekt erfar, mellan 65 000-70 000 kronor i månaden. Men Brage kunde inte vänta på Dahl som inte ville ta ett snabbt beslut. Budet gick därför snabbt till AIK:s forne guldhjälte, Dulee Johnson:

– Det stämmer men han kunde inte ta ett beslut så snabbt som Brage ville. Han behövde betänketid, avslöjar Andreas Dahls agent Per Jonsson för FotbollDirekt.se.

– Det var för tidigt för oss då Brage kom med sitt bud. De ville ha ett snabbt svar och det kunde vi inte ge. Han ville inte bara ta ett snabbt beslut utan behövde mer tid på sig. Men visst kan jag intyga att Andreas var Brages förstaval.

Brytningen med Hammarby togs i samförstånd efter över tre år i Bajen och 12 mål och 95 matcher för Bajen – och det är en förvånad Per Jonsson som i går fick se att Brage släppt Dahls namn och satsat på Dulee.

– Som sagt vi ville ha betänketid men hann inte komma tillbaka. När vi gjorde det var dörren stängd. Så är det med det.

Vi har uppgifter om att ni var erbjudna så mycket som minst 65 000 i månaden?
– Jag har inga kommentarer till det.

Publicerad 2012-12-29 kl 11:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons