Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Dulee tillbaka i svensk fotboll: "Det är helt ofattbart"

Dulee Johnson är tillbaka i svensk fotboll. Den 28-årige mittfältaren har skrivit på ett tvåårskontrakt med Brage, något som Radiosportens expert Ralf Edström har svårt att förstå.

– Det är helt ofattbart. Jag fattar inte att någon klubb tar in honom igen. Det känns väldigt märkligt, säger Edström till FotbollDirekt.se.

Skandal på skandal, men ändå får Dulee Johnson chansen i Sverige igen. Nu är det tänkt att han ska bli en nyckelspelare på Brages mittfält under de två kommande åren.

– Att han ska få behandling under tiden är ju positivt, men att de ens vågar chansa när han har gjort så mycket konstigt. Det känns tveksamt och jag har varit så orolig för att han skulle hamna i Degerfors. Jag såg någonting på text-TV om det.

– Hans fotbollskvaliteter kan ingen ta ifrån honom, men jag är väldigt skeptisk och risken är för stor enligt mig. Han har gjort mycket dumma saker, så jag förstår inte att de vågar kontraktera honom.

Brage har dock skrivit in klausuler i kontraktet som gör att man kan bryta avtalet om Johnson missköter sig igen.

– Jag hoppas verkligen att de har skrivit in att de kan bryta med honom efter minsta lilla tecken som visar på att det inte funkar. Men det är synd om killen. Jag hoppas ju naturligtvis på att det ska fungera för honom, men det är viktigt med en klausul.

Hur mycket kan han bidra rent fotbollsmässigt? Hur mycket bättre blir Brage om det här fungerar?
– Han kan definitivt se till att de känner sig ganska säkra på en mittenplacering och att de slippa kval eller nedflyttning. Som sagt, de kvaliteterna han har kan ingen ta ifrån honom, avslutar Edström.

Publicerad 2012-12-29 kl 10:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons