Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SUPERETTAN

Dumpad av Öis - tar hjälp av Twitter för att hitta ny klubb

Foto: SCANPIX/Örgryte.

Niklas Klingberg söker ny klubb.

Niklas Klingberg, 31, letar ny klubb - med hjälp av Twitter.
"Finnes: En go gubbe med okej högerfot", skriver den tidigare Örgryte-mittfältaren i ett inlägg.

Örgryte möblerar om i truppen inför kommande säsong. En av spelarna som inte har erbjudits något nytt kontrakt är mittfältaren Niklas Klingberg.

- Jag tycker att jag borde ha fått vara kvar. Att jag tillförde något till truppen. Så det är klart att det var tråkigt att få beskedet, säger han som deltog i 18 superettan-matcher under förra säsongen.

Efter uppbrottet har Klingberg gett sig ut på klubbjakt. För att lyckas hitta rätt har han tagit hjälp av Twitter.

"Okej mina agentvänner. Hit me! Sökes: bra klubb med okej träningstider och en spännande utmaning. Finnes: en go gubbe med okej högerfot", skriver han i ett inlägg.

- Haha! Det var inte så allvarligt. Jag tyckte bara att det var en rolig grej, säger han när Fotbollskanalen ringer upp.

Har du fått något napp då?
- Nja. Jag vet inte om det är allmänt känt att jag lämnar Örgryte så det här kanske får upp ögonen hos klubbarna. Jag har hört lite från division 1-lag i stan, men i övrigt ingenting.

Var vill du spela?
- Så högt som möjligt givetvis! Och jag hoppas på superettan, men går inte det är jag öppen för förslag. Sedan ska det såklart passa med familjen också.

Klingberg avslutade Öis-sejouren med att bomba in ett vackert frisparksmål mot Assyriska. Så det där med en "okej högerfot" kanske är en underdrift?

- Haha! Jag vill inte sätta för högra krav på mig själv. Högerfoten är okej. Men det var kul att avsluta Öis-tiden med ett sådant mål, säger han.

Förutom Örgryte har Klingberg representerat bland annat Örebro och Degerfors. Vilken som blir hans nästa klubbadress återstår att se.

Publicerad 2016-11-24 kl 16:37

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER