Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Efter Hammarbys seger: "Vi har verkligen fått en nytändning"

Mindre trams på träningarna.
Så ska Roger Sandberg lyfta Hammarby.
- Jag är övertygad om att han lyckas, säger Maic Sema till fotbollskanalen.se.


En lättad grönvit trupp lämnade Söderstadion sent på måndagskvällen. Med nerverna utanpå kroppen och ett knippe hjärtan i supportrars såväl som spelares halsgropar lyckades man göra ned Qviding.

Nervöst och krampaktigt. Men, trots allt, tre poäng mot tabelljumbon.

- Det var väldigt, väldigt viktigt. Vi hade inte vunnit på länge så alla kände hur mycket det här behövdes. Visst var det nervöst vid 1-1, men samtidigt visade vi att vi inte tänkte ge upp. Vi malde, malde och malde. Vann andrabollarna och klev in i duellerna. Till sist gav det resultat och Petter Furuseth fick skruva in sitt mål. Otroligt skönt såklart, säger Maic Sema till fotbollskanalen.se.

Förra veckan kunde fotbollskanalen avslöja att dåvarande tränaren Roger Franzén tvingades sluta och att hans assistent Roger Sandberg tar över rodret. Efter sin första dag på jobbet slog den senare fast att det varit ”för mycket tjo och tjim” på träningarna hittills under säsongen. I en intervju med Sportbladet varslade han om hårdare tag och ett intensivare schema framöver.

- Jo, men så kan jag hålla med om att det kanske sett ut. Men den här veckan har vi verkligen tränat bra och man känner att alla har fått en nytändning. Det märks ordentligt faktiskt. Nu hoppas jag bara att alla fortsätter att visa att vi vill vinna fler matcher och lyfta oss så mycket det går, säger Sema till fotbollskanalen.se.

Vilka fler skillnaderna ser du mellan Sandberg och Franzén?
- Det har inte varit så där jättestora förändringar. Sett till matchen mot Qviding så pressade vi lite mer tillsammans och lade oss högre upp med laget. Vi hade mer folk i anfallen. Det är väl sådana saker, småförändringar och taktiska drag.

Är Sandberg en tuffare tränare?
- Nja, han är samma person som innan han klev upp som förstetränare. Det har inte förändrats. Men vi har stor respekt för honom och han är duktig på att få ut sitt budskap till gruppen.

Publicerad 2011-08-23 kl 12:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons