Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Före detta MFF-talanger i otäck bilolycka - en skräckupplevelse

Foto: Scanpix

Fem spelare från Ängelholm var inblandade i en trafikolycka.
Killarna var på väg från träningen när en personbil med full fart körde på deras bil bakifrån.
- Jag är chockad, säger Filip Stenström till Kvällsposten.

Muamet Asanovski, 22, Filip Stenström, 22, Rebin Assad, 18, Omid Nazari, 22, och Andreas Grahm, 25 spelar fotboll i Ängelholm men bor i Malmö. När de på måndagen var på väg hem från träningen råkade de ut för något otäckt. Enligt Kvällsposten körde en personbil med full fart på deras bil bakifrån.

- Jag satt i baksätet och halvsov. Helt plötsligt, från ingenstans, fick vi världens tryckare bakifrån. Vår bil sladdade runt och jag fattade inte vad som hände, säger Filip Stenström.

- Vi körde på motorvägen, så vi kom ganska fort. Man kan bara fundera kring vad som hade hänt om vi hamnat på snedden och börjat volta. Då kunde det ha slutat annorlunda, säger han

På onsdag spelar Ängelholm mot Skövde i cupen. Då tvingas laget klara sig utan Muamet Asanovski och Omid Nazari som inte kan vara med på grund av bilolyckan, uppger Kvällsposten.

- Jag fick en smäll i huvudet efter krocken. Det känns ok men inte helt bra. Men Asanovski var inne på sjukhuset i natt. Han har problem med nacken, säger Nazari.

Publicerad 2013-08-20 kl 22:20
Annons
Annons
Annons