Första matchen efter tränaren fick sparken - då föll Örgryte på nytt

Örgryte sparkade i veckan sin tränare Keith Millen.
Trots det, blev det under lördagen en ny förlust.
Denna gången föll man sent hemma mot Dalkurd med 2-1.

Örgryte sparkade i veckan sin tränare Keith Millen efter att prestationerna på sistone har dalat. Engelsmannen ersattes med Sören Börjesson och Miguel Beas, som båda agerat assisterande tränare till Millen.

Men när Dalkurd gästade Gamla Ullevi under lördagen, blev det en ny förlust - trots att det började positivt.

Örgryte tog ledningen genom Elfsborg-lånet Marokhy Ndione efter 20 minuter, assisterad av Oliver Stanisic. Men precis innan halvtid kvitterade Dalkurd genom Samuel Holm.

Matchen såg sedan länge ut att sluta oavgjord, men 20-årige Filip Sjöberg skulle få det sista ordet. I den 85:e minuten satte inhopparen Sjöberg 2-1 till bortalaget och gav Dalkurd tre poäng på Gamla Ullevi.

Örgryte trillar nu i och med förlusten ner till tiondeplats i superettan. Dalkurd, å andra sidan, de klättrar upp på elfteplats - bara en poäng bakom Örgryte.