Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Frej bekräftar: Fem spelare lämnar

Foto: Scanpix

Superettan-klubben IK Frej meddelar på sin hemsida att det är klart att fem spelare lämnar i vinter. Det är Daniel Theorin, Victor Söderström, Matias Ledezma, Marko Atanackovic och Johannes Gustafsson.

Målvakten Marko Atanackovic, försvararna Daniel Theorin och Johannes Gustafsson, mittfältaren Matias Ledezma och anfallaren Victor Söderström har gjort sitt i IK Frej. De fem spelarnas avtal går ut i vinter och nu meddelar klubben på sin hemsida att parterna inte kommer överens om en förlängning.

- Det är aldrig roligt att skiljas åt med spelare man har fått förmånen att jobba med över längre tid. Samtliga dessa spelare har varit duktiga på sina sätt och hjälpt klubben att etablera sig på elitnivå. Marko och Ledde har båda två varit med länge och betytt väldigt mycket för Frejs framgångar, säger managern Bartosz Grzelak till Frejs hemsida.

- Johannes och Victor har också gjort betydelsefulla insatser för klubben och bidragit starkt till att vinna många av våra nyckelmatcher genom åren. Daniel Theorin har meddelat mig att han nu avslutar karriären och man måste lyfta på hatten för den karriären han har fått. Tyvärr blev inte det sista året det han eller vi hade hoppats på men han har haft en väldigt bra attityd och bidragit på sitt sätt. 

Publicerad 2016-11-08 kl 16:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons