POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Fuhre vill lämna Öster - besviken på klubben: "Tycker det är dåligt"

Foto: Bildbyrån

Lars Fuhre vill lämna Öster för Örgryte.
Men klubben vill ha betalt för norrmannen.
- Öster vägrar att släppa mig och det tycker jag är dåligt. Jag tycker det är dubbelmoral, säger Fuhre till Smålandsposten.

Den tidigare Hammarby-spelaren Lars Fuhre har bara fått två starter i superettan den här säsongen, och nio inhopp. Nu vill norrmannen lämna klubben.

- Jag har en dotter som är tio månader och hon ska börja dagis i Norge, samtidigt som min tjej ska börja jobba där. Jag vill helt enkelt komma närmare hem för att kunna vara med familjen i höst, säger Fuhre till Smålandsposten.

Fuhre kom till Öster inför säsongen 2017. Kontraktet går ut efter den här säsongen, och superettan-klubben vill inte släppa mittfältaren gratis.

- Öster vägrar att släppa mig och det tycker jag är dåligt med tanke på att Admir Bajrovic fick lämna på grund av att han inte trivdes i klubben och inte fick tillräckligt med speltid. Jag tycker det är dubbelmoral, säger Fuhre.

Norrmannen menar att han hade ett muntligt avtal med tränaren Thomas Askebrand och sportchefen Matias Concha - som båda har lämnat klubben - om att få lämna när hans dotter skulle börja på förskola.

Enligt Smålandsposten är Örgryte intresserat av Fuhre - och norrmannen själv ser klubben - där Askebrand nu är tränare - som ett bra alternativ.

Tränaren Christian Järdler vill dock att Öis ska betala om det ska bli en övergång.

- Vi måste försäkra oss att vi gör det som är bäst för klubben. Om vi ska släppa Lars måste vi få in en ersättare, det är nummer ett. Jag kan också förstå att Lars är besviken, men Östers IF betalade en summa för att få hit honom och han har ett giltigt kontrakt. Då är det rimligt att vi får något tillbaka, säger han.

Publicerad 2018-07-26 kl 17:07
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå