Gais fina form fortsätter - tog tredje raka segern mot nykomling

Ny match, ny seger.
Efter 2-1-triumfen mot Ljungskile har nu Gais vunnit tre av sina tre senaste matcher.

Mot både Västerås och i Göteborgsderbyt mot Örgryte blev det tre poäng för Gais. Nu kan ytterligare en vinst adderas till resultatraden, men söndagens möte kunde ha slutat på ett annat vis.

Det var nämligen nykomlingen Ljungskile som gjorde drabbningens första mål efter dryga halvtimmen spelad. Jesper Westermark fick in bollen bakom motståndarkeepern Mathias Karlsson. Gais skulle dock komma tillbaka.

Några minuter innan pausvilan utjämnade 21-årige Julius Lindberg till 1-1. Om Göteborgslaget var nöjda där? Icke.

Med ungefär 20 minuter kvar av tillställningen på Skarsjövallen fullbordades vändningen genom Haris Cirak, vars mål blev matchens sista.

Därmed inkasserade laget sin tredje raka seger, samtidigt som Ljungskile å sin sida inte vunnit någon av sina fem senaste superettan-matcher.