Gais föll tungt när Ekunde såg rött

En halvtimme. Så länge var Gais med i superettanmatchen borta mot Sirius.

Sedan hoppade bortalagets mittback Richard Ekunde in med båda benen sträckta i en våldsam satsning mot Sirius Moses Ogbu, som lyckligtvis hann få undan större delen av kroppen.

Domaren Jim Petersson tvekade dock inte när han visade Ekunde det röda kortet.

Med en mans övertag tog hemmalaget över och avgjorde matchen med mål i 37:e, 40:e och 42:a minuten genom Stefan Silva, Moses Ogbu och Kingsley Sarfo.

Sirius dominerande även den andra halvleken och i 64:e minuten sköt Jonatan Berg 4—0 och i 89:e minuten fastställde Jonathan Lundbäck slutresultatet till 5—0. Segern innebar att Sirius tog sig upp på femte plats i tabellen medan Gais föll till tolfte.

Publicerad 2015-05-11 kl 23:19