POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

Gais julklapp – fem man på en gång

Spelare efter spelare har lämnat under vintern, men nu slår Gais till på nyförvärv - och man gör det ordentligt. Fem nya spelare presenterades i dag.
– Utmärkta nyförvärv som vi väldigt nöjda över att ha knutit till oss, säger klubbens sportchef.

Gais supportrar har haft många anledningar att känna oro det senaste året, och det är fortfarande oklart vad för trupp Göteborgsklubben kan ställa på benen inför omstarten i superettan. Men lagom till jul kommer sköna besked till fansen. I dag presenterade man fem nyförvärv – bland dem Elfsborgs meriterade mittback Andreas Augustsson. Denne annonserade i dagarna att han bestämt sig för Gais, och nu är ett tvåårskontrakt klart och underskrivet.

Vidare kommer två välkända Gais-namn tillbaka. 27-årige anfallaren Joel Johansson var utlånad till Gais 2010 och har de senaste åren tillhört Elfsborg, Halmstad och senaste Häcken. Mohammed Abdulrahman, också han anfallare, var utlånad till Gais från Elfsborg 2011 men fick den säsongen förstörd av en korsbandsskada efter en lovande försäsong.

Dessutom kommer 19-årige mittfältaren Hampus Andersson från Häcken medan försvararen Marcus Jakobsson, också han 19, hämtas från Gais akademi.

– Utmärkta nyförvärv som vi väldigt nöjda över att ha knutit till oss. Både Mommo och Joel har alla förutsättningar att oroa vilket försvar som helst i superettan och Andreas är en stark mittback som inger respekt och har massor av rutin från både allsvenskan och andra ligor. När det gäller Hampus och Marcus är det två väldigt lovande talanger som kan få sina genombrott i år,  säger sportchefen Jonas Lundén till Gais hemsida.

Publicerad 2012-12-20 kl 14:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå